NIKWAX TX-Direct Spray-On 300ml | Spray Imprægnering

149,00 kr.

Nikwax har fremstillet en imponerende letanvendelig spray-on imprægnering.

Med jævnlig imprægnering med TX-Direct spray-on af dine produkter, forlænger du levetiden og fremhæver gode egenskaber, der gør komforten bedre for dig.

10+ på lager

TX-Direct spray-on Nikwax imprægnering er yderst let at påføre med spray, der kan sprøjtes direkte på produkterne. TX-Direct lægger sig som en fin hinde på produkternes overflade og gør produkterne mere afvisende overfor vand og snavs. Desuden øger TX-Direct åndbarheden, som giver et sundere indeklima og en øget cirkulation, der hjælper til en bedre temperering af din krop ved aktivitet.

TX-Direct spray-on fra Nikwax er en vandbaseret imprægnering, der både er miljøvenlig, biologisk nedbrydelig, ikke brændbar og efterlader ingen kosmetiske ændringer på dine produkter ved brug.

Du kan benytte TX-Direct spray-on på alle tekniske beklædninger, herunder også udendørs beklædninger med membraner.

Beskyt dine produkter og gøre dem mere holdbare med TX-Direct spray-on.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)