Fusion sportstøj

Klæd dig på til alt slags vejr med sportstøj fra Fusion. Med særligt fokus på slidstærkt, funktionelt og komfortabelt, har Fusion skabt sportstøj til en lang række aktiviteter og til alt slags vejr. Her på siden kan du finde et stort udvalg af cykeltøj, løbetøj, træningstøj m.m. fra Fusion til både mænd og kvinder.

Rust
Sand
Black
+1
599,00 kr.
Dark Night Blue
Black
949,00 kr.
Green
Dark Grey
Night Blue
699,00 kr.
Green
Dark Grey
Night Blue
699,00 kr.
Black
Night Blue
Orange
+2
749,00 kr.
Black
Night Blue
Orange
+2
749,00 kr.
Choko
Green
Turquoise
+5
499,00 kr.
200,00 kr.
Turquoise
White
Black
+6
349,00 kr.
-28%
Black
429,00 kr.

Dansk udviklet sportstøj siden 1999

Fusion sportstøj startede i Aalborg tilbage i 1999. Siden har mærket holdt sig tro til Danmark, og alt Fusion sportstøj er udviklet i Danmark. Sportstøjet produceres i Europa og forhandles i mere end ti forskellige lande på verdensplan. Fusion sportstøj startedeom en reaktion på mangel af kvalitets sportstøj. Derfor har firmaets formål siden start været, at producere sportstøj af den højeste kvalitet. Firmaet fokusere i højeste grad på komfort, fleksibilitet og udholdenhed. Igennem årtier har Fusion testet sportstøj på professionelle sportsudøvere, for at optimere præstationen og holdbarheden af sportstøjet. Der er derfor garanti for slidstærkt sportstøj, som kan anvendes i mange år frem, når du køber Fusion sportstøj.

Sportstøj testet igen og igen

Som en del af processen til at skabe funktionelt og komfortabelt kvalitets sportstøj, sørger Fusion fortsat med at teste sportstøjet igen og igen på forskellige atleter. Sportstøjet testes til dets formål, hvilket sikrer udformningen af sportstøj, som kan bruges i mange år frem. Fusion sportstøj er blevet målt på dets optimering og effekt i blandt andet vindtunneler og på tekniske cykelbane tests. Derudover har adskillige professionelle atleter anvendt Fusion sportstøj, som er blevet særligt udformet til at give det bedste topresultat. Sportstøj fra Fusion er også blevet testet i sin slidstærke evne. Med produkter som kan holde til træning, konkurrence og vaskemaskinen igennem mange år, er Fusion sportstøj produkter som ikke hurtigt slides op.

Enkelthed og komfort i højsædet

Funktionalitet, komfort og enkelthed er de gennemgående ord som beskriver Fusion sportstøj. Fusion skaber en stor del af deres sportstøj i farven sort, og resten af tøjet holdes i enkle farver. Dette skyldes en langsigtet vision om fremtidig funktion, frem for fokus på kortvarig mode. Meget af tøjet er derfor skabt i simple design og enkle farver, så fokus holdes på komfort og funktionalitet med et fremtidigt perspektiv. Med fokus på det enkelte design har Fusion Sportstøj skabt hvad de kalder for Fusion Sportswear System. Her udvikles der hele tiden en langsigtet kollektion af fleksibelt og enkelt sportstøj. Derfor er det muligt at købe få stykker sportstøj og kombinere det med andet Fusion sportstøj, afhængigt af vejret, sæsonen og sporten.

Bæredygtighed er indtænkt i produktionen

Fusion sportstøj har skabt sportstøj som har en stærk holdbarhed, både til træning samt konkurrencer og til de mange ture i vaskemaskinen. Men firmaet anser ikke kun holdbarhed for at være et slidstærkt produkt. Holdbarhed hos Fusion omfatter også miljøet og en holdbar tøjproduktion. Derfor produceres Fusion sportstøj i små mængder, som tilpasses efterspørgslen på produkterne. Tøjproduktionen baseres på metervare, hvilket i praksis betyder, at tøjet produceres af få kvalitetssikre tekstiler, i stedet for at anvende en lang række forskellige produkter. Derudover sker produktionen af alt Fusion sportstøj i nærliggende områder, så strik foregår i Danmark og systuerne kan findes rundt omkring i Europa. Farvningen af tøjet sker skånsomt, og alle produkter fra Fusion og deres underleverandører er Øko-Tex certificeret. Dermed er produkterne kvalitetssikrede for skadelige stoffer i materialerne. Med et motto der hedder ‘køb mindre og få mere’, er Fusion sportstøj kvalitetssikret sportstøj, som er produceret miljøbevidst og holder i mange år.

Sportstøj produceret til atleter og motionister

Fusion sponsorerer flere professionelle atleter inden for cykelsporten, atletik og løb. For at optimere sportsudøvelsen er Fusion sportstøj produceret til at skabe ekstra komfort, god performance og funktionalitet. Dermed er du klædt komfortabelt og godt på, når du dyrker din sport. Fusion sportstøj er testet i al slags vind og vejr, og du kan derfor anvende dit sportstøj til et utal former for sport og under alle typer vejrforhold. Med et ekstra lag mod huden, får du ekstra beskyttelse, som både maksimerer din komfort og optimerer din udøvelse, uden du kan mærke det. Du kan finde sportstøj til al slags sport hos Fusion. Nedenfor kan du se vores udvalg af Fusion sportstøj:
190