Fusion cykeltøj

Shop et stort udvalg af fusions produkter til cykling 

Bliv køreklar til cykelturen med cykeltøj fra Fusion. Med komfortabelt cykeltøj af højeste kvalitet, vil du altid være klædt behageligt på i al slags vind og vejr på veje og cykelstier. Fusion cykeltøj er både skabt til de professionelle atleter og hverdagens cyklister. Her på siden finder du et stort udvalg af Fusion cykeltøj til både kvinder og mænd.

Green
Black
Grey
+1
1.099,00 kr.
Green
Black
Grey
+2
699,00 kr.
-50%
White/Black
Black
400,00 kr.
Black
Orange
749,00 kr.
Dark Green
Dark Night Blue
Black
899,00 kr.
Dark Green
Dark Night Blue
Black
899,00 kr.
Fusion Cykeltøj

Gratis ombytning og 60 dages returret

Fusion Cykeltøj

Fri fragt over 599,- 

Tilmeld dig kundeklubben gratis og spar 15% på første ordre!

 

Dansk udviklet cykeltøj som holder

Siden 1999 har Fusion produceret sportstøj af højeste kvalitet. Firmaet startede i det Aalborg, men har siden udvidet produktion til andre lande i Europa. Dog fastholdes den danske tradition i sportstøjet, som alt sammen bliver udviklet i Danmark.

Firmaet har til formål at skabe sportstøj af højeste kvalitet, uden at gå på kompromis med komforten eller funktionaliteten af tøjet. Derfor har Fusion særligt fokus på komfort, fleksibilitet og holdbarhed i deres sportstøj.

Siden sin opstart i 90’erne har Fusion udviklet deres sortiment løbende. De har blandt andet udviklet en kollektion af cykeltøj, som er særligt robust og slidstærkt. Alt Fusion cykeltøj er udviklet med teknologi som optimerer anvendelsen af cykeltøjet. Det slidstærke materiale giver Fusion cykeltøj en lang levetid.

Cykeltøj skabt til at cykle i

Fusion cykeltøj er blevet skabt til at cykle i. Det vil sige, at alt cykeltøj fra Fusion er udviklet med innovation og teknologi for øje, der gør cykeltøjet optimalt til såvel korte som lange cykelture. Fusion cykeltøj har blandt andet fokus på svedtransport, mobilitet, åndbarhed og er tilpasset en pasform, så cykeltøjet er behageligt at bære.

Den tilpassede pasform er skabt til positionen i sadlen. Dermed indeholder Fusion cykeltøj både den bedste tildækning og bevægelsesfrihed under cykelturen.

Fusion cykeltøj er blevet gennemtestet på såvel banen som landevejene, for at sikre en optimal funktion og komfort under anvendelsen. Cykeltøjet er blevet målt på dets optimering og effekt i både vindtunneler og på tekniske cykelbane tests.

Adskillige professionelle atleter har anvendt Fusion cykeltøj, som er blevet udformet til at give det bedste resultat, højeste komfort og langtidsholdbarhed. Derfor er cykeltøjet også blevet testet for sin slidstyrke, så alt Fusion cykeltøj kan performe i al slags vejr og vind på såvel landevejene som cykelstierne, samt de mange ture i vaskemaskinen.

Bæredygtigt cykeltøj fra Fusion

Holdbarhed handler ikke blot om slidstærke produkter hos Fusion. Her forstås holdbarhed også som en holdbar produktion som er miljøvenlig og kvalitetsbevidst. Derfor produceres Fusion sportstøj i små mængder, der altid tilpasses efterspørgslen på produkterne.

Al tøjproduktion fra Fusion er baseret på metervare. Dette vil sige, at tøjet produceres af det samme kvalitetssikre tekstil, i stedet for at anvende en lang række forskellige tekstiler.

Produktionen af cykeltøj foregår i Europa, og dermed sikrer Fusion at både produktion og salg foregår i nærområder. Farvningen af alt tøj sker skånsomt. Alle produkter fra Fusion og deres underleverandører er Øko-Tex certificeret, så kunder er garanteret kvalitetssikrede produkter, fri for skadelige stoffer i materialerne.

Med mottoet ‘køb mindre og få mere’ har Fusion skabt cykeltøj af høj kvalitet, som kan holde i mange år og samtidig er produceret så miljøbevidst.

Cykelbukser er en grundlæggende del af Fusion cykeltøj

Fusion cykeltøj dækker over et stort udvalg af både cykelbukser og jakker. Fælles for alle produkterne er det åndbare og slidstærke materiale, som gør det muligt at cykle i alt slags vejr.

Cykelbukser fra Fusion er lette og komfortable bukser som giver fleksibilitet og beskytter kroppen mod vind og vejr. Den svedtransporterende teknologi sikrer, at sved transporteres væk, så kroppen ikke bliver fugtig under træning.

Fusion cykelbukser sidder tæt omkring bagdelen og lårene og er udformet ergonomisk med størst mulig fokus på, at rytteren skal præstere optimat. Dette sikrer god komfort på sadlen og bevægelighed under cykelturen. Fusion cykelbukser fås med polstring omkring bagdelen, som kan trykaflaste mod sadlen og beskytter mod friktion.

Find cykeljakker til de lange cykelture

Cykeljakker fra Fusion er elastiske og lette, og giver vindbeskyttelse og varme til et skiftende vejr. Stoffet består af flerlagsmaterialer, som giver åndbarhed under træningen. Derudover er jakken svedtransporterende, så kroppen holdes tør under træning. Dermed undgår du at blive kold eller fugtig under cykelturen.  

Udover Fusion cykeltøj kan du her på siden også finde andet Fusion sportstøj. Du kan blandt andet købe Fusion løbetøj, Fusion træningstøj, Fusion hverdagstøj, Fusion fritidstøj og Fusion yogatøj.