FUSION C3 Neck Gaiter

200,00 kr.

Denne neckgaiter er uundværlig. Den giver dig komfort og temperaturregulering både til hverdag og træning.

  • OEKO-TEX® certificeret metervare.
  • Teknisk varmende og blød.
  • Opkradsningen forstærker den isolerende effekt.
  • Antibakteriel behandling.
  • Unisex produkt.

Model: 0132

På lager

Fusion Neck gaiter er et komfortabel og temperaturregulerende halsrør, der egner sig perfekt til løb, cykling og anden udendørs aktivitet på de koldere dage. Halsedissen er designet i en løstsiddende pasform.

Halsedissen er fremstillet i ekstremt bløde og hurtigtørrende kunstfibre, der giver dig en fantastisk varme og en blød inderside.

Denne unisex-model til både mænd og kvinder er skabt i et tidsløst design. Neck gaiter er uundværlig i enhver fornuftig sportsgarderobe.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
Rundstrik. 74% polyamid, 26% elastan

Temperatur:
-5 til 5 grader

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)