SILVA Trail Runner Free | Letvægt Pandelampe til Løb

519,00 kr.

Trail Runner Free er en funktionel og letvægtig pandelampe til alle, som elsker at løbe. Modellen er designet til at opfylde enhver løbers behov ligegyldigt niveau. Med Trail Runner Free om hovedet, kan du være sikker på, at du kommer hurtigt og synligt rundt i mørket og have optimal komfort med den ledningsfri pandelampe.

Varenummer: 37809

10+ på lager

Trail Runner Free imponerer med sin lette vægt, belysnings rækkevidde på 80 meter og sin skarpe lysstyrke på helt op til 400 lumen. Lampen kører på 3x AAA-batterier. Pandelampen er udstyret med vandafvisende egenskaber, hvilket muliggør, at lampen uden problemer kan modstå alt slags vejr og terræn.

Lampen er udstyret med smarte funktioner som Intelligent Light, der skaber den perfekte balance mellem lang og kort lysvidde. Denne pandelampe er særlig komfortabel om hovedet, da den med lethed kan justeres i størrelse, så der opnås den perfekte pasform. Lampen er designet, så den nemt kan tændes og slukkes både med og uden handsker på.

Lampens vægt er 55 gram

Med batterier vejer den 119 gram

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)