Viser 1–12 af 122 resultater

119,00 kr.
1.199,00 kr.
-24%
75,00 kr.
59,00 kr.
999,00 kr.
149,00 kr.
-30%
119,00 kr.
999,00 kr.
-26%
960,00 kr.
1.099,00 kr.
159,00 kr.
1.099,00 kr.

Cykling

Cykle til arbejde? Cykle børnene til skole? Cykling som træning? Spinning? Cykling ifm triathlon? MTB? Konkurrence og race? Cykling er mange ting og kan bruges som transport, træning eller måske endda begge dele samtidig. Cykling kan have mange formål og mål - og vi bestræber os altid på at give dig et stort udvalg i funktionsdygtigt kvalitetstøj til gode priser, uanset hvilket formål og niveau du cykler på. Der er en forskel, men vi har det meste til de fleste lag (på lag på lag).

Cykel som transportmiddel

Cykler du på arbejde gælder det som oftest om at komme tør på frem - enten for regnen eller på varme dage for sved. Til det tilbyder et udvalg af forskelligt regntøj, som er optimalt til transportturen til arbejde i regnvejr - eller t-shirten og cykelbuksen til at absorbere og transportere) sveden på de varme dage - eller som inderlag under regntøjet. Er du træt af kolde og våde fødder når du endelig kommer frem - så kan set-uppet suppleres med et par skoovertræk, der holder tæer og sko både tørre og varme. Læs flere fif om "lag på lag" under aktiviteten "løb".

Indendørs træning

Spinning eller hometrainer... Indendørs cykeltræning vinder mere og mere frem og er et fremragende alternativ til landevejene og skovene i vinterhalvåret. Det sætter selvfølgelig også nye krav til træningstøjet og også her er vi med. Vi fører nemlig cykeltøj, som er særligt fremstillet til den ekstra varme- og svedproduktion, der helt naturligt opstår når man angriber intervallerne indenfor. Ligeledes kan cykeltøjet med stor fordel anvendes på de varme sommerdage, hvor svedtransport og åndbarhed er en nødvendighed.

Tilbehør

Så mangler vi kun tilbehøret. Og også her kan vi levere lidt af det hele - til alle niveauer. Om det er drikkedunken, rygsækken med plads til skiftetøj eller skoovertræk til våde/kolde dage - ja så finder du det under "aktiviteter" "cykling".

Kan vi hjælpe dig?

Vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos Liestmanns.dk. Derfor kan du altid kontakte os på info@liestmanns.dk hvis du har spørgsmål. Er du i tvivl om størrelse eller har spørgsmål til ovenstående, så kan du også ringe til os på 28 13 90 60, mellem kl. 8-15
122