Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Liestmanns.dk v/Peter Liestmann
Enkeltmandsvirksomhed (ejer: Peter Liestmann).
CVR-nr. 30126653
Industrivej 19, 8260 Viby J (Showroom og Lager)
[email protected]
Tlf. 28139060

Liestmanns.dk er primært en webshop med showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J.

 

Webshop/Online åben 24/7/365
Showroom åbent mandag – torsdag 08:00 – 15:00 og fredag 08:00-14:30

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Liestmanns.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Liestmanns.dk

Levering:                                                    
Vi sender fragtfrit ved ordrer over kr. 599,- kr. 

Efter bestilling afsendes en ordrebekræftelse pr. e-mail. Varer afsendes hurtigst muligt (normalt samme dag ved ordrer inden kl. 13:00, men ellers følgende dag i hverdage). I fald en vare mod forventning er udsolgt, så vil man modtage særskilt mail om forventet leveringsdato eller om et muligt alternativ.

Liestmanns.dk sender varer med PostNord eller GLS.

Leveringstidspunkt af varer fra Liestmanns.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret ved PostNord eller GLS. Forsendelsen af varer sker kun som pakkepost med PostNord/GLS. Der opkræves ved ordreafgivelse et gebyr til dækning af fragt/porto ved ordrer under kr. 599,-

Fragten fås fra kr. 36,00
.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af Liestmanns.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Når du handler hos os har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Liestmanns.dk
Industrivej 19
8260 Viby J

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Liestmanns.dk på mail: [email protected].

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Pris og betaling:
I denne butik kan du betale med MOBILEPAY, DANKORT, MASTERCARD og VIABILL.

Der pålægges ingen kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen er pakket og afsendes.

Fortrydelsesret:
Liestmanns.dk yder 60 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Forvent 2-3 bankdage før din refundering er noteret i egen bank.

Du skal inden 60 dage fra modtagelse sende varen retur til os vedlagt skrivelse om at købet er fortrudt. Du er velkomment til at benytte returportalen.  I returportalen printes der returlabel samt en fortrydelsesblanket, hvor du gør os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Bemærk, at vi ved brug af returportalen fratrækker kr. 49,- for pakkelabel, da dette er vores udgift til PostNord. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 60 dage efter du har modtaget dine varer. Liestmanns.dk tilbyder gratis ombytning af varer, hvis der er tale om forkert størrelse etc.

BENYT returportalen til ombytning. Ønskes varen returneret fratrækkes der kr. 49,- (til dækning af returlabel) fra kundens tilgodehavende inden kreditering til kundens konto, hvis du benytter returportalen. Du er velkommen til selv at aflevere på lageret eller selv sende, hvis du kan klare portoen billigere end de 49,- kr..

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, vedrørende varebetaling, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Liestmanns.dk
Industrivej 19
8260 Viby J

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom på [email protected] og mod forudgående aftale at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

KUNDEKLUB:
Liestmanns.dk’s Kundeklub er gratis for alle og tilbyder ud over konkurrencer og særlige specialtilbud også en online rabat på ikke nedsatte varer. Du kan anmode om gratis medlemskab HER

 

SPECIALRABAT:
Liestmanns.dk har indgået særlige rabataftaler med forskellige foreninger samt virksomheder. Er du i tvivl om din virksomhed har en rabataftale kan du rette henvendelse til os på [email protected] fra din arbejdsmail.

 

Persondatapolitik:  
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Liestmanns.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.liestmanns.dk er ejer Peter Liestmann.

Som registreret hos Liestmanns.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected]

Klageadgang: 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Liestmanns.dk på E-mail: [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected] 

Handelsbetingelserne er senest opdateret ¨10-04-2024