Se vores udvalg af kvalitets løbetøj og tilbehør her

Viser 1–12 af 260 resultater

799,00 kr.
-28%
500,00 kr.699,00 kr.
399,00 kr.
499,00 kr.
599,00 kr.
549,00 kr.
349,00 kr.
349,00 kr.
399,00 kr.
449,00 kr.
599,00 kr.
399,00 kr.

Løb

Løb er for unge og gamle, motionister og konkurrence udøvere, kvinder og mænd – løb er for alle. Det fede ved løb er, at det kan tilpasses alle – uanset niveau. Om målet er en distance på 3 km, hvor det kræver en periode med gå/løb, eller om målet er en bestemt fart på et marathon, det er underordnet – løb er for alle. Og vores vision er, at kunne hjælpe alle på vej, uanset niveau.

Mærker – hvor kvaliteten er i top

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Det gælder både løbebeklædning og tilbehør. Derfor har vi valgt nogle leverandører som vi mener lever op til vores standarder og som du kan få glæde af.

Få det optimale ud af funktionaliteten

Når vi snakker funktionel beklædning, det kan være alle slags funktionel beklædning, bliver vi også nødt til at snakke lag-på-lag princip. Det vigtigste er, at alle lag er svedtransportende - fra inderst til yderst. Når du skal vælge hvilke lag du skal have på, kan du tage højde for vejrforholdene og hvilken en af nedenstående type løber du er:
    1. Jeg løber mig til varmen indenfor de første fem minutter og har derefter en perfekt temperatur.
    2. Jeg hader at fryse og tager tøj nok på, så temperaturen er behagelig når jeg starter – og meget varm, når jeg slutter.
Som du kan se, er der ikke rigtigt eller forkert valg af tøj, du bestemmer. Men hvis flere lag er nødvendigt, får du den største komfort ved at tænke over følgende:
    • Det inderste lag må gerne sidde lidt tæt og være let. Sidder det inderste lag tæt (og her taler jeg ikke om en sports-bh), kan sveden nemmere ”opløses” og fordampe ud gennem de næste lag.
    • Mellemlaget kan ”bare” være en ekstra LS T-shirt, men på kolde dage, er det her man skal tænke over det varmende og isolerende lag. Mellemlaget kan være med rund eller høj hals, uld eller kunststof. Igen skal du vælge det, hvor du for størst komfort.
    • Yderste lag er en jakke eller en vest. De kan have forskellige tykkelser, men det vigtigste ved dem begge er, at de er vindtætte eller afvisende. Dertil vil de som regel være vandafvisende, hvilket er perfekt til de allerfleste løbere i Danmark.

Kan vi hjælpe dig?

Vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos Liestmanns.dk. Derfor kan du altid kontakte os på info@liestmanns.dk hvis du har spørgsmål. Er du i tvivl om størrelse eller har spørgsmål til ovenstående, så kan du også ringe til os på 28 13 90 60, mellem kl. 8-15.
260