VAUDE Helmet Raincover

119,00 kr.

Vandtæt overtræk til cykelhjelm. Sælges i to farver, hvoraf den neon gule vil øge synligheden i trafikken markant.

  • Vandtæt
  • Vindafvisende
  • Åndbar

Varenummer: 04300

Helmet Raincover er et betræk til cykelhjelmen fra mærket Vaude. I tilfælde af at vejret skifter, kan modellen her redde enhver regnfuld cykeltur. Helmet Raincover forhindrer regnen i at plaske ned i hjelmen og ned ad nakken.

Produceret i nylon med Eco-finish besidder betrækket vind- og vandafvisende egenskaber. Betrækket beskytter dig mod regn, vind og kulde, ligegyldig hvilket vejr du befinder dig i. Modellen er tilmed forsynet med justeringssnøre i kanten samt beskyttende reflekser, så du altid lyser op i mørket.

Mærket med Green Shape garanterer Vaude et produkt, der er fremstillet miljøvenligt, bæredygtigt og ressourcebesparende. I den forbindelse er produktet tilmed PFC-frit.

Materiale: 100% Polyamide.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)