FUSION C3 Merino 220 Neck Gaiter | Yderst Komfortabel

349,00 kr.

Denne uundværlige halsedisse bruger til alle typer udendørs aktivitet. 100% merinould af fineste kvalitet, giver dig naturlig komfort og temperaturregulering både til hverdagsbrug og på de koldeste vinterdage.

  • Blød og komfortabel 100% merinould – 220g/m2
  • Tåler maskinvask.
  • Høj komfort under alle vejrforhold.
  • Isolerer mod kulde.
  • Unisex produkt.

Model: 1064

På lager

Fusion Merino Neck gaiter er et komfortabel og varmende halsrør, der egner sig perfekt til løb, cykling og anden udendørs aktivitet på de kolde dage. Halsedissen er designet i en løstsiddende pasform, der med sine multifunktionelle egenskaber også kan bruges som pandebånd. Halsedissen er syet i det ekstremt bløde og varmeregulerende merinould, der giver dig en fantastisk kombination mellem varme og lav vægt. Den tynde og fine merinotråd skaber en let metervare, der hverken kradser eller generer på anden vis.

Denne unisex-model til både mænd og kvinder er skabt i et tidsløst design. Merino 220 Neck gaiter er uundværlig i enhver fornuftig sportsgarderobe når det er ekstra koldt.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
Strikket: 100% merinould, ultrafine (TEC)

Temperatur:
-10 til 5 grader

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)