NIKWAX Base-Wash 1L | Vaskemiddel Til Træningstøj

139,00 kr.

Base-Wash Nikwax er et vaskemiddel til sports- og undertøj i syntetiske materialer, der genopfrisker dit tøj.

Med Base-Wash er det slut med at slide og ødelægge kvalitetstøj ved vask. Base-Wash er letanvendeligt og fjerner skånsomt snavs og sved fra tøjet samtidig med, at det vedligeholder tøjets evne til svedtransportering. Base-Wash har desuden en eksklusiv effekt i form af at fremme tøjets åndbarhed, som er ideelt til aktivitet.

10+ på lager

Vaskemidlet er fremstillet til at vaske svedtransporterende tøj i syntetiske materialer, der har direkte kontakt med huden, da det er der, du opnår størst effekt af en forøget åndbarhed.

Base-Wash er vandbaseret vaskemiddel, der både er miljøvenligt, biologisk nedbrydeligt og ikke brændbart.

Gør dit tøj bedre med Base-Wash og mærk forskellen. Egner sig ideelt til sports- og undertøj, men det kan også benyttes til almindeligt syntetisk tøj, hvis du ønsker større åndbarhed deri.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)