NIKWAX Down Proof 300ml | Imprægnering til Dun

119,00 kr.

Down Proof Nikwax er en imponerende imprægnering til dunprodukter. Når du imprægnerer dine produkter med Down Proof, forlænger du levetiden på produkterne og fremhæver egenskaber, der gør produkterne bedre og mere brugbare.

På lager

Down Proof Nikwax imprægnering er let at påføre. Imprægneringen lægger sig som en fin hinde på produktets overflade og gør dermed produktet mere afvisende over for vand og snavs. Down Proof Nikwax går ind i dunproduktet og vedligeholder dunenes isoleringsevne, så du bedre holder varmen. Med denne vedligeholdelse opnås også en bedre åndbarhed, der giver en bedre cirkulation, som er yderst behageligt ved let og moderat aktivitet.

Down Proof Nikwax er en vandbaseret imprægnering, der både er miljøvenlig, biologisk nedbrydelig, PFC-fri og ikke brændbart.

Down Proof Nikwax forbedrer og vedligeholder alle dunprodukter – lige fra din tykke, vinter dunjakke til din lette dunsovepose.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)