NIKWAX Glove Proof 125ml | Imprægnering

79,00 kr.

Glove Proof fra Nikwax er et gennemført imprægneringsmiddel til dine handsker, der gør dem modstandsdygtige som aldrig før.

Når du jævnligt imprægnerer dine handsker med Glove Proof forlænger du betydeligt levetiden for handskerne og fremhæver egenskaber, der gør dine handsker bedre og mere brugbare.

På lager

Glove Proof gendanner og tilføjer imprægnering til dine handsker. Imprægneringen maksimerer åndbarheden og vedligeholder håndgrebet i handskerne.

Glove Proof er en vandbaseret imprægnering, der både er miljøvenlig, biologisk nedbrydelig, PFC-fri, uden tilsat duft eller afblegning og ikke brændbart. Dermed kan du med god samvittighed benytte Glove Proof.

Glove Proof Nikwax kan benyttes til alle produkter; både handsker i skind, læder og handsker i tekstil samt handsker med GORE-TEX.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)