NIKWAX Cottonproof 300ml | Imprægnering til Bomuld

129,00 kr.

Cottonproof fra Nikwax er imprægnering til produkter, der er fremstillet af bomuld eller kunststof.

Med denne imprægnering vedligeholder og fremmer du produkternes specielle egenskaber, så du får maksimal nytte af dine produkter. Imprægneringen skaber en modstandsdygtig hinde, der tilfører produkterne en vandafvisende overflade. Desuden vil imprægneringen også gøre produkterne mere modstandsdygtige overfor snavs.

10+ på lager

Imprægneringen er nem at påføre, og den kan både vaskes i maskine eller med håndkraft. Dermed kan du også benytte imprægneringen til for eksempel telte. Den efterlader ingen kosmetiske aftryk på dine produkter.

Cottonproof Nikwax er en vandbaseret imprægnering, der både er miljøvenlig, biologisk nedbrydelig, PFC-fri og ikke brændbart.

Med Cottonproof opnår du en forlænget levetid for dine produkter samt en styrket holdbarhed i det danske, våde og fugtige vejr.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)