NIKWAX Base-Fresh 300ml | Modvirker Lugtgener

49,00 kr.

Basefresh fra Nikwax er løsningen, så dit tøjs svedtransporterende egenskaber ikke længere skal blive reduceret ved brug af normalt vaskemiddel og skyllemiddel.

Dette gennemførte produkt fra Nikwax fungerer som en deodoriserende balsam til det tøj, der er i nærkontakt med huden, herunder undertøj og sportstøj. Basefresh gør det muligt for tøjet, der er behandlet med Basefresh, at blive vasket sammen med normalt vasketøj, så du ikke behøver at have separate vaske.

På lager

Basefresh Nikwax fjerner og modvirker ophobning af lugt i dit tøj, samtidig med at det øger de svedtransporterende egenskaber og åndbarheden, så du bedre kan transportere sved væk fra kroppen under aktivitet.

 

Desuden forbedrer Basefreh Nikwax tøjets evne til at tørre, så det tørrer hurtigere, samt gør tøjet mere modstandsdygtig overfor pletter.

 

Yderst nemt produkt at anvende, der forbedrer dit tøj og lader dig mærke en effektiv forskel efter behandling med Nikwax Basefresh.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)