NIKWAX Soft Shell Proof 300ml | Softshell Imprægnering

129,00 kr.

Nem og brugbar Soft Shell proof imprægnering, der forlænger levetiden på dine produkter og gør dem mere holdbare og modstandsdygtige.

DWR-imprægnering er en holdbar vandafvisning af det ydre stof. Med tiden vil DWR miste noget af sin effekt. For at vedligeholde DRW-vandafvisningen vil denne imprægnering lægge sig som en hinde på dine produkter, så de bliver mere afvisende overfor vand og snavs. Desuden vil Soft Shell proof også vedligeholde produkternes åndbarhed.

10+ på lager

Soft Shell proof egner sig til softshell og tekstile produkter, og den efterlader ingen kosmetiske aftryk på dine produkter.

Imprægneringen er nem at påføre, og den kan både tilføjes til vask i maskine eller med håndkraft.

Soft Shell proof fra Nikwax tager desuden hensyn til miljøet, da det er en vandbaseret imprægnering, der både er miljøvenlig, biologisk nedbrydelig, PFC-fri og ikke brændbar.

Mærk forskellen med Soft Shell proof fra Nikwax og få den optimale komfort ud af dine produkter.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)