LIFEVENTURE Recycled SoftFibre Trek Towel | Ekstra Blødt Håndklæde

249,00 kr.

Lifeventure er brandet bag all-around håndklædet SoftFibre. Håndklædet imponerer med sin lette vægt og kompakthed, samtidig med at det besidder unikke hurtigtørrende egenskaber. Modellen er fantastisk alsidig, hvilket gør det perfekt egnet til eventyrer, atleter og strandture. Det letvægtige håndklæde kan absorbere helt op til 9 gange sin egen vægt i vand og tørrer 8 gange hurtigere end et traditionelt håndklæde.

  • Vægt: 280g
  • Dimensioner: 150×90 cm

SoftFibre er fremstillet i et blødt og behageligt materiale. Håndklædet er en pålidelig og populær rejsemakker, uanset hvilket eventyr du ønsker at tage på.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)