NIKWAX TX-Direct Wash-In | Imprægnering 1L

290,00 kr.

NIKWAX TX-Direct Wash-in 1000ml er en imprægnering til at beskytte og øge produkternes egenskaber, så du får det maksimale ud af dine produkter.

TX-Direct Wash-in lægger sig som en fin hinde på dine produkter, så vandafvisningen bliver øget. Derudover har TX-Direct Wash-in den geniale effekt, at den øger åndbarheden af dine produkter og vedligeholder membraner, f.eks. GORE-TEX. Dermed får du en bedre temperaturregulering, der giver større behag ved aktivitet.

10+ på lager

Denne imprægnering egner sig til tekstiler uden svedtransporterende for, og den kan påføres med håndkraft eller benyttes til vaskemaskine.

Først efter produkterne er vasket 6-8 gange skal du genimprægnere med TX-Direct Wash-in igen.

NIKWAX TX-Direct Wash-in 1000ml er en vandbaseret imprægnering, der både er miljøvenlig, biologisk nedbrydelig, ikke brændbar og uden fremstilling med PFC. Desuden efterlader TX-Direct Wash-in ingen kosmetiske ændringer på dine produkter.

Det har aldrig været nemmere at forbedre holdbarheden og forlænge levetiden end med TX-Direct Wash-in fra Nikwax.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)