NIKWAX Polarproof 300ml | Imprægnering Af Fleece

89,00 kr.

Nikwax har formået at designe Polarproof, der er en imprægnering, som giver dine produkter endnu bedre kvaliteter, så du er mere komfortabel i koldt og vådt vejr.

Polarproof giver dine produkter en vandafvisende overflade, hvor det er muligt for sved at passere igennem. Polarproof vedligeholder produkternes naturlige åndbarhed samt hæmmer fnugdannelse, så dine produkter altid fremstår rene og nye.

10+ på lager

Polarproof Nikwax er en vandbaseret imprægnering, der tager hensyn til miljøet, så du med god samvittighed kan benytte imprægneringen. Polarproof egner sig til produkter i fleece, syntetisk stof eller uld.

Med jævnlig imprægnering med Polarproof forlænger du betydeligt levetiden for dine produkter og gør dem mere modstandsdygtige i det danske vejr.

Brug Polarproof fra Nikwax og mærk forskellen, hvor dine produkters egenskaber kommer til live.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)