MASTER Eiger Calu Pole | Trekking Stav

1.199,00 kr.

Vandrestavene er det oplagte valg til at afhjælpe og støtte din krop. Undersøgelser har vist, at ved at benytte af vandrestave kan du aflaste dine knæ, ryg og ben helt op 25-30% – såfremt stavene benyttes korrekt. Stavene giver dig en bedre, ret holdning, som især er nyttig ved stigninger. Derudover hjælper de til at holde balancen på ujævne underlag.

På lager

Med brug af Ma Eiger Calu fra Masters opnår du en god støtte, der gør det mere behageligt for dig at være aktiv. På denne måde kan du holde til længerevarende aktiviteter samt forebygge eventuelle skader.

Ma Eiger Calu benytter, som navnet antyder, CALU-materiale teknologi. Denne teknologi er drømmen for enhver vandrer, da det er et letvægtsdesign, der også formår at være ekstra holdbart.

Grebet er det komfortable Eva long greb, der ligger stabilt i hånden, og det kan fastgøres yderligere med sikkerhedsbånd, der kan justeres efter dit behov.

Vandrestavene er ideelle til længerevarende vandreture, men de kan også benyttes til diverse løb, kapgang, daglige gåture og stavgang. De er især brugbare, hvis du skal have opbakning, såsom rygsæk, med på vejen.

Sæson

Efterår, Forår, Sommer, Vinter

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)