MASTERS Nordic Walking Pole Training | Trænings Stave

549,00 kr.

MA NW Pole Training vandrestav fra Masters er en gennemført vandrestav, der både kan benyttes om vinteren og om sommeren grundet dens smarte design. Vandrestavene er det oplagte valg, hvis du ønsker at have mulighed for at yde dit bedste og samtidig belaste din krop mindre, så skader og ømhed forebygges.

  • Mål: 77 cm closed – 135 cm maximum extension (110 cm minimum).
  • Vægt: 212g
  • Sælges som sæt (2 stk.)

10+ på lager

Denne vandrestav har nogle gode og vigtige egenskaber, der gør, at den egner sig ideelt til længerevarende aktiviteter. Vandrestaven er let at bruge og justere, og den egner sig derfor også til begyndere, der ønsker at mærke forskellen med brug af vandrestave.

Vandrestave aflaster tyngen på dine ben, da der lægges vægt ud til stangen, og dermed er det også nemmere at bære opbakning såsom rygsække. Ved at benytte vandrestave får du også en sundere og mere ret holdning, der er vigtig for ikke at få ondt i ryggen.

MA NW Pole Training vandrestav kan justeres med Wing Lock systemet. Med vandrestaven medfølger Essenza kork-håndtag med kliksystem for en større slidstyrke.

Desuden har vandrestaven den geniale funktion, at den hjælper dig til at holde balancen på ujævnt underlag, så du ikke falder. Dette gælder også glatte underlag, da vandrestaven har en hård metalspids, så du også vil stå stabilt fast, når der er is og sne.

Benyt MA NW Pole Training vandrestav fra Masters året rundt og mærk forskellen på dine vandreture, løbeture, kapgang- eller stavgangs ture.

Sæson

Efterår, Forår, Sommer, Vinter

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)