SILVA Compass Ranger S | Kompas med Høj Nøjagtighed

399,00 kr.

Compass Ranger S er et brugervenligt samt funktionelt kompas fra SILVA. Ranger-serien fra mærket er særlig populær, da den opfylder de krav, som selv en krævende fjeldvandrer har. Kompasset viser dig sikkert, enkelt og hurtigt vej gennem alsidigt terræn.

10+ på lager

Kompasset er med sin høje præcision og nøjagtighed altid til at stole på, takket være kompassets store spejl og sigtehul. Det bløde og grebsvenlige DryFlex-kompashus sikrer et solidt greb om kompasset under alle vejrforhold

Compass Ranger S er en nyere og bedre udgave af den tidligere model. Kompasset er nemlig designet med et hav af nyttige egenskaber såsom lineal, panterede orienteringslinjer, indbygget deklinationsskala i kapslen samt en måleskala til kort på 1:25.000 og 1:50.000.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)