LIFEVENTURE Duct Tape 5m | Gaffatape

29,00 kr.

Gaffatape er din vigtigste og mest trofaste følgesvend, når du skal på eventyr i naturen. Mange katastrofer kan løses og forhindres med dette ekstra stærke universalbånd. Hvis du en dag skal på eventyr og ud at opleve verden, skal du derfor aldrig forlade hjemmet uden en sådan rulle tape.

Gaffatapen fra brandet Lifeventure besidder enestående egenskaber, der reparerer, binder, samler, forsegler og monterer. En livsnødvendig rulle tape i sølv der ikke er til at tage fejl af.

10+ på lager

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)