MASTERS Summit Light Calu | Trekking Stave

799,00 kr.

Endnu en af de bedste vandrestave finder du i Summit Light Calu fra Masters. Vandrestaven er fremstillet i et lækkert letvægtsdesign, der er nemt at have med i farten. Den er let at justere efter behov og kan reguleres fra en længde på 61 centimeter lukket helt op til en længde på 135 centimeter.

  • Sælges som sæt (2 stk.)
  • Vægt 212 g.
  • Leveres med 2 stk. topkurve

På lager

Modellen har BS-ekspansionssytem i DuPont®-plast, der er noget af det bedste på markedet til at sikre et stabilt og sikkert greb. Med MA Summit Light Calu vil du opleve en kæmpe forskel. I takt med at der lægges vægt ud på vandrestavene, formindskes presset på benene, så knæskader og muskelømhed kan forebygges.

Desuden vil vandrestaven være en støtte på ujævnt underlag og stigninger samt sikre en mere stabil og ret holdning. En sund holdning er især yderst vigtig, hvis du også vandrer med rygsæk eller anden opbakning. Gør noget godt for din krop og benyt MA Summit Light Calu vandrestave til din vandretur, diverse løb, kapgang eller stavgang.

Sæson

Efterår, Forår, Sommer, Vinter

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)