MASTERS Trecime Tour | Foldbar Trekking Stav

1.199,00 kr.

Denne vandrestav har nogle gode og vigtige egenskaber, der gør, at den egner sig ideelt til længerevarende aktiviteter. I samlingen af ​​foldbare stænger er denne model dedikeret til trekking eksperten.

  • Mål: 40 cm lukket – 140 cm maksimal forlængelse (120 cm minimum).
  • Vægt: 255g.
  • Udstyret med: et par topkurve Ø 85 mm.
  • Leveres med PA-pose til udskiftning af stænger efter brug.
  • Grebet har let rem med minimalt spænde.

10+ på lager

Vandrestave aflaster tyngen på dine ben, da der lægges vægt ud til stangen, og dermed er det også nemmere at bære opbakning såsom rygsække. Ved at benytte vandrestave får du en sundere og mere ret holdning, der er vigtig for ikke at få ondt i ryggen.

Realiseret i AluTech 7075 i 5 sektioner: 1×16 mm, 1×14 mm, 3×12 mm. Disse sektioner er forbundet med det modstandsdygtige reb, der tillader kompakthed, når stangen ikke er i brug. Rebet kan let fastgøres med reguleringssystemet placeret i sidste sektion, hvis det skulle være for blødt og forårsage vibrationer i stangens balance. Palmo Langt greb med sit bløde touch giver dig mulighed for at holde stangen i forskellig højde uden at arbejde på det nye Wing Lock-blokeringssystem. Blokeringssystemer er: Wing Lock til hovedsektionen (som definerer stangens højde) og Push-Pull for de øvrige sektioner. Dette sidste system er velkendt i modeller med stiløbende stænger for dets bekvemmelighed og pålidelighed. Det nye blokeringssystem Wing Lock er let at bruge og letter en nem og hurtig justering af stangen. Det nye Tip-Top-system af støtten med wolframspids er ideel til hurtigt at udskifte kurven.

Sæson

Efterår, Forår, Sommer, Vinter

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)