SILVA Compass Expedition

499,00 kr.

Compass Expedition er en ny og forbedret udgave af den kendte kompasmodel. Kompasset er perfekt til erfarne og professionelle brugere.

Denne opgraderede udgave har en tydeligere grafik, som gør det nemmere at læse.  Kompasset har både SCALE LANYARD og et SLOPE-KORT. Dette gør, at du kan beregne lavinerisikoen og nemt og præcist kan placere kompasset direkte på kortet.

10+ på lager

Compass Expedition fra SILVA er et traditionelt kompas med avancerede funktioner. Det detaljerige kompas egner sig bedst til erfarne brugere eller professionelle, da det arbejder med stor nøjagtighed og præcision.

Denne kompas-model er designet med et hav af nyttige egenskaber såsom natteaktiverende lysmarkeringer, forstørrelseslinse og et klinometer til hældningsberegning. Kompasset er herudover udstyret med en GPS-skala samt en måleskala til kort på 1:25.000 og 1:50.000.

Compass Expedition’s DryFlex-greb sørger for et godt og sikkert greb om kompaskapslen, selv under udfordrende vejrforhold. Silikonefødder holder kompasset på plads, når der skal udføres præcisionsarbejde på kortet. Med den praktiske sikkerhedssnor mindskes risikoen for at kompasset tabes på turen.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)