MASTER Trekking Eiger Pole | Vandre Stav

999,00 kr.

Vandrestavene er det oplagte valg til at afhjælpe og støtte din krop. Undersøgelser har vist, at ved at benytte af vandrestave kan du aflaste dine knæ, ryg og ben helt op 25-30% – såfremt stavene benyttes korrekt. Stavene giver dig en bedre, ret holdning, som især er nyttig ved stigninger. Derudover hjælper de til at holde balancen på ujævne underlag.

Masters Eiger Calu Pole er en stang med fantastiske tekniske funktioner til en ultra-stærk brug.

  • Mål: 70 cm lukket – 140 cm maksimal forlængelse (115 cm minimum).
  • Vægt: 272g.
  • Udstyret med: et par topkurve Ø 85 mm.

10+ på lager

Produceret i 3 sektioner (ø 18-16-14 mm) i AluTech 7075 for at garantere udholdenhed og pålidelighed. Denne model er samlet med Palmo-greb med en ekstra kort forlængelse for at tillade en hurtig brug, når man går i højdeforskel uden at justere sektionernes længde. Grebet har let rem med minimalt spænde. Det nye blokeringssystem Wing Lock er let at bruge og letter en nem og hurtig justering af stangen. Det nye Tip-Top-system af støtten med wolframspids er ideel til hurtigt at udskifte kurven.

Sæson

Efterår, Forår, Sommer, Vinter

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)