MONTANE Womens Trailblazer 16 rygsæk | Distance og Løberygsæk

559,00 kr.

Modellen er en specielt designet løberygsæk, som også sagtens kan bruges til længere gåture, som hverdagsrygsæk eller til familieudflugter, da tasken kan indeholde helt op til 16 L opbevaring.

Rygsækken er designet, så den tilpasser sig en kropsnær pasform, der på intet tidspunkt begrænser din bevægelsesfrihed. Selerne COVALENT sørger for en optimal komfort for både skuldre og ryg under hele turen.

Montane byder velkommen til Trailblazer 16, den mindste størrelse af Trailrunning-rygsækkene fra Trailblazer-serien. Trailblazer 16 er fremstillet i det holdbare og letvægtige materiale RAPTOR Cross Lite 70 Denier. CONTACT Air Mesh og CONTACT Open Mesh sørger for rygsækkens fugttransporterende og åndbare egenskaber.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)