SILVA Trail Runner Free Ultra | Vandafvisende Pandelampe

719,00 kr.

Funktionel og letvægts pandelampe til alle, som elsker at løbe. Modellen er designet til at opfylde enhver løbers behov uanset niveau. Med Trail Runner Free H om hovedet, kan du være sikker på, at du kommer hurtigt og synligt rundt i mørket.

  • Rækkevidde 80 meter
  • Justerbar omkreds
  • Fleksibel batteri funktion

Varenummer: 37807

 

 

10+ på lager

Trail Runner Free Ultra er en let og yderst behagelig pandelampe perfekt til dem, som elsker at løbe i de mørke timer af døgnet.

Pandelampen er konstrueret efter en løbers behov. Den har SILVA INTELLIGENT LIGHT®, som er en unik kombination af spotlight med lang rækkevide og et tæt oversvømmelseslys. Dette gør, at du får et klart overblik over mulige forhindringer, du møder på din vej.

Lampen har et genopladeligt batteri med 4-trins batteriindikation, og en hybrid batteritaske, hvor man kan bruge både AAA-batterier eller hybridbatteripakker.

Trail Runner Free Ultra imponerer med sin lette vægt på blot 117 g, belysnings rækkevidde på 80 meter og sin skarpe lysstyrke på helt op til 400 lumen. Pandelampen er herudover udstyret med vandafvisende egenskaber, hvilket muliggør, at lampen uden problemer kan modstå alt slags vejr og terræn.

Lampens vægt: med batterier vejer den 119 gram/ med hybridbatteri 140 gram

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)