FUSION C3 Neck Gaitor | Gul Eller Orange

199,00 kr.

Elastisk, isolerende og antibakterielt behandlet halsrør i “High Visability” farver. Anbefales til alle former for udendørs aktivitet.

  • Teknisk blød og varmende flis.
  • Opkradsning på bagsiden forstærker den isolerende effekt.
  • Antibakteriel behandling.
  • Unisex produkt.

Model: 0131

Fusion Neck gaiter HI-VIS er et strækbart og varmende halsrør, der egner sig perfekt til løb, cykling og anden udendørs aktivitet på de koldere dage. Halsedissen er designet super let og varmende og kan bæres og tilpasses efter individuel behag.

Denne halsedisse er fremstillet i den funktionelle Oeko-Tex® certificeret metervare, der effektivt transporterer sveden væk fra kroppen. Indvendigt er modellen foret med en blød og lunende fleece, der isolerer mod kulden.

Stoffets antibakterielle behandling mindsker forekomsten af bakterier og giver en optimal lugtkontrol. Denne unisex-model til både mænd og kvinder er designet i det iøjnefaldende Hi-Vis, der øger din sikkerhed, når du træner i mørket.

Materiale:
85% polyamid, 15% elastan

Temperatur:
-5 til 10 grader

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)