VAUDE Trail Spacer 18

Trail Spacer 18 er en del af den innovative Trail Spacer-serie fra Vaude. Det er et multifunktionelt vidunder af en rygsæk, der kan tages med på eventyr, ligegyldig om dagen står på cykling, vandring eller anden aktivitet.

  • 18 liter kapacitet
  • Vægt: 550 gram
  • Lommer i strækbart materiale
  • Rygsækken har flere muligheder for tilpasning

Varenummer: 14306

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Med sin stødabsorberende sømløse-strik, fremragende pasform og gode ventilation er denne model fleksibiliteten sig selv. Trail Spacer 18 er produceret i bæredygtige bluesign® – certificerede materialer. Green Shape-mærket garanterer produktets miljøvenlige fremstilling.

Modellen er udstyret med smarte, brugervenlige detaljer såsom to rummelige stræk i siderne og plads til 18 liter oppakning. Rygsækken er letvægtig med behagelige stropper, der sørger for bærekomfort, ligegyldig hvor meget fart der er på.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)