VAUDE Multitube

119,00 kr.

Multitube kan bæres som halsedisse, pandebånd, svedbånd, ansigtsbeskyttelse eller på helt anden vis alt efter behovet. Modellen er designet specielt til aktivitet i kulden.

  • Blødt materiale.
  • Hurtigt tørrende.
  • Varmende og beskyttende.

Varenummer: 40467

Multitube er en unisex multifunktionel halsedisse fra outdoor-mærket Vaude.

Denne praktiske og smarte halsedisse er fremstillet i en kombination af genanvendt polyester og de unikke isolerende egenskaber fra PrimaLoft®. Det fine materiale skaber varme og høj komfort, selv når det er vådt. Modellen tørrer hurtigere end aldrig før.

Denne halsedisse er til den aktive og eventyrlystne mand eller kvinde, der ikke lader sig slå ud af en smule kulde. Multitube er produceret i materialer, der støtter op om produktets Green Shape-mærke, der garanterer en miljøvenlig fremstilling og bæredygtige materialer.

Materiale:
100% Polyester.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)