VAUDE Mens Active Gloves | Cykelhandsker til Herrer

154,00 kr.

Denne active cykelhandske fra Vaude til mænd kan mindske stød gennem handskens polstring, inden de når op til din krop. Derudover har handsken også den funktion, at den formindsker skaden på dine hænder ved eventuelle styrt.

Varenummer: 04482

Denne solide finger korte handske er fremstillet i lycra©, som er en polyurethan-fiber. Polyurethan-fiber er meget elastisk og giver dig maksimal bevægelsesfrihed. På håndfladen har den silikonetryk og polstring, der giver støtte til hænder og virker støddæmpende. Ved tommelfingeren er der desuden fleece.

Handsken har træk-flip ved fingrene, så de er nemme at trække af, og handsken lukkes med velcrolukning, så du kan justere handsken efter behov.

En skøn, gennemført cykel handske, som er til nytte, hvad end det er til en lang tur i bjergene eller blot til den daglige cykeltur på vej til arbejde.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)