SILVA Cross Trail 6 Ultra | Super Pandelampe til Løb eller Cykling

1.499,00 kr.

Cross Trail 6 ULTRA er ideel til dig, som elsker at være aktiv i de mørke timer og måske gerne vil kombinere mange aktiviteter, hvilket øger behovet for ekstra batteritid.

6 ULTRA er nemlig både med genopladelig batteripakke samt batteripakke til 4xAA batterier. Kommer med pandebånd, men også med attachment til cyklen eller cykelhjelmen. Lyser op til 600 lumen.

Den er derfor perfekt til løb, cykling og ski og kommer med attachments, så lampen udover pandebåndet, kan sættes på cykelhjelmen eller cykelstyret.

Varenummer: 37813

Ikke på lager

Pandelampen er perfekt til løb, langrend eller cykling under de mørke timer af døgnet. Den er lavet ud fra en kombination SILVA INTELLIGENT LIGHT® og SILVA FLOW LIGHT, som sammen giver et perfekt udsyn. SILVA INTELLIGENT LIGHT® sørger for, at lampen har et stærkt spotlight med lang rækkevidde og tæt oversvømmelseslys. Derudover bidrager SILVA FLOW LIGHT med at variere lysmønstret afhængig af aktiviteten.

Sidst men ikke mindst er lampen med genopladelig batteripakke samt batteripakke til 4xAA. Den har en generøs forbrændingstid.

Lampens vægt er 78 gram

Med batterier vejer den 163 / 230 gram afhængigt af om det er den genopladelige eller AA batteripakken, der benyttes.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)