BLACK+BLUM Food Flask 400 ml | Vakuumisoleret Madkolbe

Black + Blum nye og forbedrede 400 ml vakuumisolerede madkolbe, der er 100 % lækagesikker og holder din mad varm i 6 timer eller kold i 8 timer. Den ergonomiske ske er lavet af 20% naturlig træfiber, sikret med en elastisk og maskinvaskbar strop.

  • Tåler ikke mikrobølgeovn eller opvaskemaskine.
  • B 8,7 cm H115,5 cm.
  • 400 ml.
  • Vægt: 350g.
  • Naturlig træfiberske medfølger.
  • Fuld stål fødevarekontakt

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvordan virker det?
For de bedste resultater skal du påfylde varmt vand til varm mad eller koldt vand til kølet mad i ca. 3 minutter og tømme det, før du bruger det. Fyld IKKE din kolbe for meget, men efterlad tilstrækkelig plads øverst til at passe til låget. Toppen af ​​kolben er bredere end de fleste flydende kolber, derfor kan du opvarme din mad til den maksimalt mulige temperatur for at få optimal varmetilbageholdelse. Låget skal strammes med hånden, men uden ekstra kraft, da de ekstreme temperaturer vil gøre det sværere at åbne din madkolbe.

Hvordan passer jeg på min MADKOLABE?
Dette produkt må IKKE bruges til at holde mælkeprodukter eller babymad varm eller kølig. Opbevar ikke letfordærvelige fødevarer i en længere periode. Opbevares utilgængeligt for børn, når produktet indeholder varme væsker. Før du skruer låget ned, skal du sørge for, at tætningsringen er ubeskadiget og passer helt ind i lommen. Transporteres opretstående. Varme væsker kan forårsage skoldning.

Hvordan renser jeg min MADKOLABE?
Rengør med varmt vand, en svamp og opvaskemiddel før første brug og efter hver brug. Nedsænk IKKE i vand. Tør grundigt efter at have ladet det løbe af. Opbevar altid med låget af.

Hvordan fjerner jeg pletter?
Fyld med varmt vand, tilsæt en teskefuld bikarbonatsodavand (Læg IKKE låg på, mens du bruger denne rengøringsmetode). For de bedste resultater lægges i blød natten over. Skyl altid før genbrug. For at undgå pletter og rester skal du vaske med en opløsning af eddike og vand.

Tåler FOOD FLASK opvaskemaskine?
Skålen tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler kun håndvask til gryde og låg.

Hvordan forhindrer jeg, at der dannes vakuum i min madkolbe?
Hvis du har fjernet silikoneforseglingen til rengøring, skal du sørge for, at den er sat korrekt på låget. Der bør ikke være nogen synlig farve ved siden af ​​det centrale cirkulære stålpanel.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)