LIFEVENTURE Ellipse Cutlery Set | Bestik I 4 Farver

49,00 kr.

Bestiksættet Ellipse fra outdoor-mærket Lifeventure er mere end velegnet til brug på campingture såvel som på friluftsture. Bestiksættet er utrolig praktisk og vejer næsten ingenting, så det er nemt at have med på farten. Herudover kan sættet klikkes sammen via hullerne på skaftet, når det ikke er i brug, så det fylder så lidt som muligt.

  • Vægt: 30g
  • Dimensioner:180 x 40 x 15mm

Modellen er fremstillet i et enkelt design af plastmaterialer uden tilsatte BPA-kemikalier. Sættet afgiver derfor hverken kemi eller smag til maden. Bestikket er tilmed designet holdbart til at kunne tåle både mikroovn og opvaskemaskine.

Sættet er en perfekt og miljøvenlig erstatning for engangsbestikket og er samtidig langt mere komfortabelt, da det ligger bedre i hånden. Dette sæt fås i et hav af farvekombinationer.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)