LIFEVENTURE Ellipse Plate | Tallerken I 4 Farver

49,00 kr.

Denne Ellipse tallerken fra outdoor-mærket Lifeventure er ideel til brug på camping eller ture i den frie natur. Tallerkenen er et must for ethvert friluftsmenneske, der er ude efter en praktisk og let tallerken til servering af måltider. Den lette vægt gør modellen nem at have med på farten.

  • Vægt: 110g
  • Dimensioner: 270 x 230 x 30mm

Modellen er fremstillet i et enkelt design af hårdt plastmateriale uden tilsatte BPA-kemikalier. Sættet afgiver derfor hverken kemi eller smag til maden. Tallerkenen er tilmed designet holdbart til at kunne tåle både mikroovn og opvaskemaskine.

Tallerkenen er en perfekt og miljøvenlig erstatning for en plastiktallerken og er samtidig langt mere komfortabelt. Tallerkenen er en del af Ellipse-serien og fås i et hav af farvekombinationer.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)