LIFEVENTURE Ellipse Bowl | Skål I 4 Farver

29,00 kr.

Lifeventure er mærket bag skålen Ellipse, som er super velegnet til servering af måltider, hvad end du er på camping, spejderlejr eller blot nyder en tur i det fri. Skålen er utrolig praktisk og vejer næsten ingenting, så den er nem at have med på farten. Du skal blot nyde dagens mange måltider.

  • Vægt: 70g
  • Dimensioner: 175 x 145 x 70mm

Modellen er fremstillet i et enkelt design af materialer uden tilsatte BPA-kemikalier. Skålen afgiver derfor hverken kemi eller smag til maden. Skålen er tilmed designet holdbart til at kunne tåle både mikroovn og opvaskemaskine.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)