PETROMAX Pocket Stove Small | Sikker og Beskyttet Ovn

1.299,00 kr.

 Petromax Pocket Stove er let at bruge, kan samles i nogle få trin og skilles lige så nemt ad efter hver brug. Delene i rustfrit stål kan så rengøres problemfrit og pakkes i den praktiske pose lavet af vandafvisende ripstop stof.

  • Materiale: rustfrit stål.
  • Materiale (taske): nylon.
  • L x B x H (samlet): 15 x 20 x 14 cm.
  • Vægt: 1400.

 

10+ på lager

Petromax Pocket Stove sikrer en sikker og beskyttet pejs, som er stabil og ikke efterlader brændte pletter. De præcise snit i materialet fungerer som ekspansionsfuger og tilfører ilden frisk luft. Og så sikrer de, at Pocket Stove ikke bliver permanent forvrænget selv ved meget høje temperaturer.
Miljøvenlig og robust Petromax Pocket Stove er let at samle og adskille, og tilbehør kan nemt pakkes sammen med den. Desuden er den robust og forvrænges ikke på trods af høje temperaturer. Endelig er det en miljøvenlig og sikker variant af det traditionelle bål, for bålet brænder udelukkende i en separat bålbakke og efterlader således ingen brændt plet.

Varenummer: PMFB1

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)