PETROMAX Bbq & Coal Tongs | Grill Tang med Langt Skaft

199,00 kr.

Modellen er formidabel til madlavning på grillen eller over bål, hvor tangen gør det nemt og sikkert at vende kullene, det stegende kød eller andet lækkert mad.

  • Børstet og rustfrit ædelstål
  • Skaft af valnøddetræ
  • Ekstra god længde (54 cm)
  • Klar til ophæng på krog

Varenummer: PMZA2

På lager

En grilltang er et uundværligt køkkenredskab, når det kommer til udendørs madlavning. Denne BBQ and Coal Tongs fra outdoor-mærket Petromax er designet med ekstra god længde. Herudover er den fremstillet i en version af børstet og rustfrit ædelstål og valnøddetræ.

Modellen er formidabel til madlavning på grillen eller over bål, hvor tangen gør det nemt og sikkert at vende kullene, det stegende kød eller andet lækkert mad. Den bølgeformede tang er udstyret med en super praktisk lukkemekanisme, der giver den et ufatteligt godt tag.

Stålet er meget robust og endnu nemmere at rengøre. Modellen kan fikseres i en sammenklemt position, så den fylder mindst muligt under opbevaring, samt er den let at hænge op.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)