PETROMAX Hobo Stove bk1 | Let og Praktisk Miniovn

419,00 kr.

Brænderen kan optændes med træmaterialer fra naturen omkring dig og giver mulighed for, undervejs i madlavningen, at tilsætte ekstra brændsel, uden at gryden eller panden behøves flyttet.

  • Letvægtsmateriale
  • Nem at samle – og skille ad
  • Pung til beskyttelse medfølger
  • To indstillinger af højde for brændsel

Varenummer: PMBK1

På lager

Dette er Hobo Stove BK1 fra mærket Petromax. Med Hobo Stove slipper du for at medbringe fossile brændsler som gas og sprit på din oplevelsestur i naturen. Det er dog også muligt at placere en spritbrænder i brændkammeret hvis ønsket.

Modellen er fremstillet i kvalitetsmaterialet rustfrit stål. Stålet er let og med særlige holdbare og slidstærke egenskaber. Hobo Stove kan enkelt og let foldes sammen i en lille medfølgende pung, så den er nem at transportere med rundt på turen, uden at den fylder for meget.

Den er super smart og praktisk og giver dig mulighed for hurtigt og nemt at få stablet et måltid på benene.

Vægt: 590 g  (uden pung)
Størrelse: 11,7 x 14 x 12,5 cm

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)