PETROMAX Buffalo Leather Apron | Med Rygstropper

899,00 kr.

Et forklæde af kvalitet er mindst lige så vigtigt som ethvert andet redskab i køkkenet. Petromax er mærket bag dette køkkenforklæde, som er super velegnet til madlavning i køkkenet såvel som i det fri. Dette forklæde er designet i et klassisk og enkelt udseende, der kan bruges mange år frem.

  • Vægt 900g
  • Dimensioner: L x B x H: 155 x 84 x 1 cm

Ikke på lager

Forklædet er produceret i en pålidelig kombination af bomuld og polyester, der effektivt beskytter dit tøj mod olie, fedtsprøjt og mere til. Herudover har modellen en passende længde.

Modellen er udstyret med to praktiske lommer foran med plads til de nødvendige køkkenredskaber. Forklædet er tilmed forsynet med mulighed for spænde om livet og på ryggen, så forklædet altid er behageligt og justerbart efter behov.

Filter Farve

Brun

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)