MONTANE MEZZO 16 RYGSÆK

Modellen Mezzo 16 er en mindre rygsæk fra Montane. Rygsækken er primært beregnet som en alsidig og super let dagsrygsæk, perfekt egnet til aktive dagsture i naturen, vandreture eller langdistanceløb.

Tasken vejer ca. 430 gram

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Rygsækken er fremstillet i letvægtsmaterialet RAPTOR Grid 210 Denier, som giver tasken en holdbarhed ud over det sædvanlige. CONTACT Air Mesh plus og CONTACT Open Mesh sørger for rygsækkens fugttransporterende og åndbare egenskaber.

 

Med Mezzo 16 på ryggen er der ingen grænser eller benspænd, der kan stoppe dig og din bevægelsesfrihed. Modellen er let og komfortabel for kroppen, da kvaliteten af taskens åndbarhed, pasform og bekvemmede stropper er i top.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)