TASMANIAN TIGER Modular Sling Pack 20 | Rygsæk Med En Rem

719,00 kr.

Tasmanian Tiger Modular Sling Pack 20 er en alsidig og holdbar rygsæk, der er designet til eventyr og rejser. Den har et modulært design, der kan tilpasses efter dine behov, og har masser af plads til dine essentielle genstande. Med sit slidstærke og vandafvisende materiale samt justerbar skulderrem, er den perfekt til både udendørs aktiviteter og byeventyr. Vælg Tasmanian Tiger Modular Sling Pack 20 for komfort, organisering og stil.

Varenummer: 7174

Filter Farve

Grøn, Sort

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)