TASMANIAN TIGER Pathfinder MKII

3.199,00 kr.

Uanset om det er til længerevarende udflugter eller til vandring, så er det ekstremt vigtigt at have det rigtige, praktiske udstyr. Her er Lækker Tasmanian Tiger Pathfinder MKII-rygsæk i højeste kvalitet det helt rigtige valg. Tasken har masser af plads til at indeholde alt, hvad du end kan få brug for på din tur.

Varenummer: 7622

På lager

Tasken kan indeholde op til en volume på 75 liter, og volumen kan justeres med kompressionsstropper i siderne. Tasken har et håndtag foran og et bagpå, så den er nem at flytte med.

Ved siderne kan der med MOLLE-systemet fastgøres ekstra lommer. Tasken har derudover plads til fastgørelse af hjelm, vandre- eller snestave og andet udstyr.

Med køb af tasken medfølger desuden regnslag, så tasken kan holdes tør på de våde regnvejrsdage.

Tasken er fremstillet i Cordura 700 den.

 En brugbar rygsæk i højeste kvalitet, der altid vil kunne benyttes.

 

Farve

Coyote Brown

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)