LIFESYSTEMS Arc Self-Supporting Single Mosquito Net

799,00 kr.

Det selvbærende myggenet har en let aluminiumsramme i hoved enden for at skabe et kileformet net, der hverken kræver kroge eller ophæng. Det rummelige interiør har fremragende luftgennemstrømning og dørpaneler med lynlås på begge sider for nem adgang. Med Anti-Mosquito langtidsimprægnering er det hvide ideel til rejsende og dem på ekspeditioner, hvor hængepunkter muligvis ikke er tilgængelige. Det er hurtigt og nem at rejse med og kan om nødvendigt også hænges op på normal vis. 

  • Personer: 1
  • Vægt: 690g
  • Mål (pakket): 32L x 12H x 12W cm
  • Mål (udpakket): 195L x 95H x 117W cm

På lager

Montering:

Nettet placeres på sengen hvorefter de 4 hjørnestropper fastgøres til madrassen. Luk sidepanelerne ud, og find stangmuffen ved hovedenden Saml stangen, og før den derefter forsigtigt gennem ærmet Indsæt stangenderne i øjerne på hver side af nettet for at danne en bue Foretag eventuelle sidste justeringer, og sæt derefter skørtet ind for at sikre fuld indeslutning

Demontering:

Fjern stængerne og rul stramt sammen og glid ned i posen

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)