LIFEVENTURE Inflatable Pillow | Oppustelig Pude

179,00 kr.

Lifeventure er mærket bag den oppustelige hovedpude Inflatable. Plads og vægt er en betydende faktor, når rygsækken, kufferten og håndbagagen skal pakkes. Inflatable opfylder begge faktorer, da den er imponerende let og kompakt – lige til at tage med på farten. Inflatable er en ideel pude til hovedet, men fungerer også fantastisk som støtte til lænden på de længere ture.

10+ på lager

Hovedpuden er fremstillet i bløde slidstærke materialer, der sørger for øget komfort, så du kan falde behageligt i søvn, uanset hvor du befinder dig. Modellen er forsynet med en luftventil med double-action-teknik, som giver mulighed for at puste og tømme puden for luft på rekordtid.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)