LIFEVENTURE Inflatable Neck Pillow | Behagelig Nakkepude

169,00 kr.

Inflatable Neck Pillow fra brandet Lifeventure er en klassisk oppustelig nakkepude i ergonomisk design. Plads og vægt er altid en betydende faktor, når man pakker, og med denne nakkepude er der ingen grund til bekymring. Denne lette og kompakte nakkepude vil blive din bedste rejsemakker på flyrejsen, togturen eller bilferien.

  • Vægt: 54g
  • Dimensioner: 330 x 470 x 120mm

På lager

Nakkepuden er fremstillet i bløde slidstærke materialer, der sørger for øget komfort, uanset hvilken position du befinder dig i. Modellen er forsynet med en luftventil med double-action-teknik, som giver mulighed for at puste og tømme puden for luft på rekordtid. Den U-formede pude leveres i en smart lille kompressionspose, der gør det muligt at pakke puden ned, så den næsten intet fylder.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)