MONTANE Blade LS T-shirt – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Trøjen er fint størrelsessvarende. Jeg bruger en str. S. Jeg er almindelig af bygning, er 168 høj og vejer 61-63 kg og har en lille barm.

Svedtransport: God svedtransport og rigtig god som inderste lag.

 Pasform: T-shirten er meget let og tynd i stoffet. Den har et løst fit på kroppen, men ser ikke sløset ud, når man har den på. Ærmerne er lidt stramme på mig, og jeg kan ikke smøge ærmerne særligt meget op, uden at stoffet kommer til at sidde for stramt på min underarm. Dog sidder den tilpas løst i armhulerne, hvilket gør, at man på ingen måde er begrænset i sine bevægelser. Den er ikke for kort, som andre langærmede sportstrøjer kan blive når først man er ude på fx løbeturen eller løfter armene over hovedet nede i fitnesscentret. Den kryber ikke op.

Anvendelse: Jeg bruger trøjen som inderste lag under min løbejakke (Fusion Womens S1 Run Jacket) på vinterdage hvor temperaturen er -5 til +5 grader. Den er også rigtig god på regnvejrsdage, da stoffet ikke bliver tungt. Jeg vil også kunne bruge den alene om foråret/efteråret, når der er 10-15 grader. Den er tilmed god til indendørs styrketræning. Jeg bruger den også som mellemlag på almindelige gåture eller længere vandreture. Den er god under løbejakken på kolde vinterdage, eller dage med meget regn og blæst.

Materiale: Materialet er blødt, men føles alligevel en smule syntetisk, når man står med det i hænderne. Trøjen føles utrolig let og stoffet er tyndt. Man fornemmer næsten svedtransporten, når man rører ved den.

Sammenlignet med Fusions C3 LS t-shirt er den meget lettere, men mere syntetisk i stoffet.

Alder: Jeg har haft trøjen i 2 mdr. og brugt den 1-2 gange om ugen.

Slitage:  Ingen forskel nu ift. fra ny. Holder pasformen 100% og logoet har ikke taget skade. Vasket ca. 10-12 gange.

Alt i alt:

En lækker langærmet trøje som kan bruges til et utal af formål, hvad end det er i sig selv på løbeturen eller som mellemlag under en jakke. Svedtransporten og stoffets kvalitet gør, at man har lyst til at have den på altid. Og endda til en rigtig god pris!

Stjerner: 4

Sammensættes med:

Kan bruges som inderste lag på løbeturen under løbejakken, fx Fusion Womens S1/S2 Run Jacket.

Til foråret/efteråret vil jeg bruge trøjen alene på overkroppen sat sammen med et par WOMENS C3+ short training tights eller et par lange C3+ tights på løbeturen. På en lidt blæsende dag med 10-15 grader kan den også bruge med en vest udover. Fx Fusion S1 løbevest, som Stine har lavet en anmeldelse af længere nede.

 

MONTANE Blade LS T-shirt -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Nadia Hovgesen, uge 3 2021.