MONTANE Womens Blade LS T-Shirt – god svedtransport

Montane Blade LS T-shirt er en funktionel og smart løbe T-shirt med lange ærmer til kvinder. Den er designet i en kvindelig tætsiddende pasform, som giver plads og mulighed for udfoldelse af en uendelig bred vifte bevægelser.

  • Svedtransporterende.
  • Antibakteriel for lugtfri træningstøj.
  • Solbeskyttelse UPF 15+

Vægt: 105 gram

Varenummer: FBLLS

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modellen er fremstillet i et let materiale indeholdende Apex PK-teknologi, der imponerer med både fugttransportende og hurtigtørrende egenskaber. Stoffets behandling med PLOYGIENE ® giver en lugtfri kontrol, som holder bakterier på afstand.

 

Blade er perfekt til aktivt brug året rundt under alle forhold, men egner sig særligt godt til det varmere vejr. LS T-shirten reagerer alsidigt med kroppen og sørger for den optimale komfort. Indbygget i modellen er både solbeskyttende faktor 15+ og refleksive mørkedetaljer.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)